Het VLOK-concept

VLOK is een grote applicatie met veel verschillende functionaliteiten.  Zie  Bestand 20200311 VLOK concept. of PDF icon 20200311 VLOK concept voor een overzicht van alle functionaliteit en een demonstratie van de voordelen. De presentatie gaat ook dieper in op het traject van de totstandkoming van VLOK, de implementatie, de gebruikersondersteuning en bevat statistieken van het effectieve VLOK gebruik.

VLOK in detail beter leren kennen, kan via onderstaande bronnen:

Het basisconcept van VLOK zoals voorgesteld op infosessies in 2015

Tijdens het voortraject werkte Wonen-Vlaanderen het basisconcept uit. Dit basisconcept hebben we in oktober 2015 voorgesteld aan de lokale besturen op twee infosessies: in het VAC Leuven en het VAC Gent. 

Als u het VLOK-concept beter wilt leren kennen, kunt hier de infomap downloaden:

Via een evaluatie peilden we naar de interesse van de lokale besturen om VLOK al dan niet te gebruiken. De resultaten van de online webbevraging kunt u lezen in het PDF icon evaluatiedocument over de verschillende infomomenten.

Het concept VLOK zoals voorgesteld op de infosessies in 2017

Ondertussen heeft VLOK een hele weg afgelegd. Om dit traject toe te lichten en VLOK te demonstreren organiseerden we twee nieuwe infosessies in 2017 in het VAC Leuven en het VAC Gent.

U kunt volgende documentatie downloaden: