VLOK feedbackbevraging en terugkomdagen

U gebruikt VLOK al, maar hebt nog vragen of opmerkingen? Of u deelt graag uw kennis met anderen? Kom dan zeker naar één van de VLOK-terugkomdagen die we binnenkort organiseren.

Feedback

Om de terugkomdagen zo concreet en relevant mogelijk te maken, hebben we uw feedback nodig. Met een korte bevraging willen we peilen naar wat VLOK-gebruikers goed vinden aan de applicatie, maar ook welke knelpunten er nog zijn. U kunt de bevraging invullen zelfs als u niet inschrijft voor een terugkomdag. De vragen zijn opgedeeld volgens de verschillende rollen in VLOK (dossierbeheerder, woningcontroleur, etc.). Uiteraard hoeft u enkel die vragen te beantwoorden die voor u relevant zijn.

Terugkomdagen

Tijdens de terugkomdagen besteden we extra aandacht aan de feedback die we ontvangen. De sessies duren een halve dag. We organiseren terugkomdagen zowel voor de doelgroep dossierbeheerder (voormiddag) als voor de doelgroep woningcontroleur (namiddag).  Als u beide rollen vervult, kunt u inschrijven voor 2 aansluitende sessies op dezelfde dag. 

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier terugkomdagen.  Gelieve enkel in te schrijven indien u reeds een VLOK-opleiding voor nieuwe gebruikers hebt gevolgd. Het is immers de bedoeling dat u VLOK reeds kent en effectief gebruikt. 

Als u nog geen opleiding hebt gevolgd, kunt u nog steeds inschrijven. Zie voor meer info VLOK-opleidingen voor nieuwe gebruikers.

Alvast heel erg bedankt voor uw tijd. Uw feedback wordt enorm geapprecieerd!